2008. február 5., kedd

2008.02.04. Hétfő

Először is az első két kép még tegnap készült,csak teljesen elfelejtkeztem róluk.Ez még reggel sétálás előtt.Szörnyen nézek ki rajta, Tescos bevásárló kocsi van a szemem alatt!
Ez pedig az új kabát.Mintha rászabták volna.
Amúgy meg szörnyű éjszakám volt.Reggelre leengedett a matrac, így szinte a földön aludtunk.Mindenem fáj.Természetesen Marcika megint 7-kor ébredt,így alig tértem magamhoz.
Délelőtt elindultunk sétálni,jöttek Szilviék is.A postáig jutottunk,amikor hozzá fogott esni az eső.Visszafordultunk és negyed 11-kor már itthon voltunk.Ahhoz képest,hogy Manó még mindíg ki volt zárva a szobából,egész jól elvoltunk.Gyorsan dél lett és Marcika aludt egy hatalmasat.Háromnegyed 3-kor ébredt fel Én addig megfőztem meg gépeztem egy kicsit.Közben apával skype-n megbeszéltük,hogy valahogy hozzák el a bútort mert én nem akarok megint a földön aludni. 4 óra után hívott,hogy jönnek.Lementünk Marcikával és amíg elmentek a második kanyarért mi vigyáztunk lennt az ágyra.Sikerült elhozni.Már sötét volt mire minden felkerült.Persze a szomszéd öregasszonynak sürgős párkánytörölhetnékje támad.Persze már csuma sötét volt........
Szegény Apáék nagyon megszenvedtek mire bekerült minden a szobába.Azt mondta Apa, ha egyszer elköltöznénk innen, akkor az ülőgarnitúrával együtt adjuk el a lakást. (Ja,Mama nyugodj meg nem mostanában lesz)Alig bírták befordítani a szobába az ágyat,de csak sikerült.Szét kellett szedni egy kicsit,de sikerült.Csak a konyhai ajtófélfa bánta egy kicsit,de nem vészes,majd lefestjük. Összeszerelésnél már Marcika is segített.


Nagyon jó kisfiú volt.Tök jól el voltunk lennt.Kb másfél órát lent szaladgált.Este még kicsit összepakolásztunk, majd vacsi, fürdés és Marcika háromnegyed 9-kor elaludt.
Nagyon tetszik a szoba.Csak az az egy baj van,hogy a fotelkarfája belelóg a tévébe.Majd megpróbáljuk egy kicsit megemelni a tévét.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A mi kanapénk is ilyen és mindkettővel megszenvedtünk. :) Már előre félek a tavasztól, hogy fogjuk kihozni, ha felújitjuk a gyerekszobát (végre!)