2008. február 13., szerda

2008.02.12. Kedd

Megint fél 8-kor keltünk,most már tényleg ráálltunk erre. Reggeli, pakolászás,majd öltözés,mert jöttek Szilviék.Fél 10 fele indultunk el itthonról.Éppen odaértünk a piacra, amikor hívott a futárszolgálatos, hogy megjött az új gyereküléssel.Na akkor irány hazafelé.Pont egyszerre értünk ide.Gorsan felszaladtam vele,majd elmentünk az Eötvös suli elé játszani.Szilvi bement a postára, de szerencsére most nem volt gond a gyerekekkel.Egyfelé szaladtak mindíg.Aztán jött egy másik kisfiú is motorral meg egy kislány, aki egyidős a fiúkkal, de Ő aludt.Bence meg lenyúlta a mociját, így Marcika egyedül maradt.Nem igazán zavarta a dolog,jót szaladgáltunk .Induláskor megbeszéltük,hogy legyen ügyes és mutassa meg Bencének,hogy ügyesen bele kell ülni a babakocsiba, mert megyünk haza.Egy szava sem volt.Bezzeg Bence!Ha Szilvi nem fogta volna,akkor megint előadta volna a földhözvágom magam produkciót.Üvöltött!Végig sírt a Rákóczi utcán,aztán nem tudom mikor hagyta abba.
Olyan szép kis piros lett Marcika mire hazaértünk.Nagyon kiszaladgálta magát.Egyből kibontottuk a csomagot, amit a NÉNI küldött.És érdekes módon egy picike,kb 50 kilós csajszi volt a futár.Egy kicsit meglepődtem rajta.


Az új ülés.Muszáj volt lecserélni, a másik már nagyon kicsi volt. Ezt meg 12 éves koráig vagy 36 kg-ig lehet használni.


Nagyon kényelmes lehet,mert ki sem akart belőle szállni.Fényképeznem kellett egyfolytában


Közben pedig megtanultuk, hogy CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!


Negyed 1-től fél 3-ig aludt egyet.Az ebédet is az ülésben ette meg.Onnan nézte a mesét,az egész délutánt abban töltötte.Apa megint csak fél 6-kor ért haza.Megint 5S van náluk, így megint azt meséli egész este.Vannak benne érdekes dolgok, de végülis mondta,hogy a dolgozók kinevetik Őket vele.Nem csodálom.Még azt is megkell szervezni,hogy melyik útvonalon menjen a gép körül a dolgozó.Szegények egész nap robotolnak és még mellé jönnek ezzel az 5S-sel.Csak hát Apa a felelős az egyik részlegért, úgy hogy fel kell kötnie a gatyáját.

Marci egyből megszerezte Apa telefonját.


Felöltöztünk és mentünk anyuért.Közben Apa nagy nehezen beszerelte a kocsiba az új ülést és már abban utazott Manó.Nagyon kényelmes lehet,mert imádja.Mentünk a Tescoba,mert Anyu tévét vett magának.Gyorsan ki lett választva, hazavittük és mi is mentünk haza.Itthon aztán vacsi és játék.Közben jött Sanyi tata meg Gabi és elvitték az autónkat.Mennek Pestre holnap és vesznek egy másik autót Sanyi tatának.A fürdés izgire sikeredett,mert vettem a dm-be zöld színű festéket a fürdővízbe.Nagyon tettszett Marcinak a zöld víz.

Fürcsi után gond nélkül elaludt.

Szegénynek jön a két hátsó alsó foga.Egész jól tűri,deha kérdezem,hogy Marcika jön a fogad, akor mutatja,hogy mindkét oldalon fáj neki.Lefekvés után fél órával kiabált,hogy ANYA! Átmentem ,de visszafektettem és aludt reggelig.

3 megjegyzés:

Zoárdka mindennapjai írta...

Köszönöm szépen a segítséget!!!:)))

Réka írta...

Megvagytok! Nem is tudtam, hogy van blogotok, csak néztem, hogy a babanaplót már Te sem írod.
Mi is ilyen ülést vettünk volna, ha otthon maradunk.

pavelancsika írta...

Emmának már 1 éve ez a méretű ülése van. Ha ébren van jó, de, ha elalszik tartanom kell a fejét, mert annyira előre bukik. De lehet ez csak engem zavar! :)