2008. február 5., kedd

2008.02.05. Kedd

Ma is 7 órakkor volt ébresztő.Végül is amíg éjjel alszunk nincs gond.Csak nehéz észheztérni.Majd csak hozzászokok.Ha kezdjük a bölcsit,úgysem lehet sokáig lustálkodni.Reggeliztünk,mostunk pakolásztunk.Gyorsan 9óra lett és hívott Szilvi.Felöltöztünk és mentünk sétálni.Mentünk szökőkutazni.Annyira jól elvoltak a gyerkőcök, hogy több mint egy órát ott voltunk.Nagyon megértik egymást.Negyed 12-kor indultunk hazafelé.Szilvi bement a dm-be,addig mi kívül bohóckodtunk.
Fényképeztem Őket és nagyon élvezték a dolgot.

Imádom!

Nagyon nagy komák lettek.

Pont 12 volt mire hazaértünk.Marci le is feküdt aludni.2 órát aludt.Nagyon jó kedvvel ébredt, de ma sem akart enni.Az új bútor nagyon tetszik neki.Hol ide ül,hol oda.


A puf egy kicsit veszélyes dolog,de majd kitaláljuk hol lesz a helye.


Hintáztunk, pakolásztunk,gyorsan eltelt az idő.Nagyon nagy meglepi volt,mert apa negyed 5-kor itthon volt.Felöltöztünk és elmentünk hintát venni.A régi ugyanis eltört.Pont ott ahol bele van fűzve a zsinór.Nem szeretném,hogy leszakadjon és kiessen belőle.Lesétáltunk a Fehér kígyó melletti játékboltba,de nem volt.Bementünk a Köndibe,majd kíváncsiságból elnéztünk a bababoltba is.Azt hittem,hogy majd nagyon drága lesz,de a végén ott sikerült venni.Szépen megvan csinálva és 2250 Ft volt.Igazi nagyfiús hintája van.50 kg-ig lehet használni.
Közben összefutottunk mamával.Jött megnézni a bútort, együtt jöttünk haza.Itthon felraktuk a hintát.Tetszik Marcinak, csak még be kell állítani,mert nagyon félre hord.


6 óra után eljött Móni is.Szegény kicsit kivan,mert lehet hogy kimehet Olaszba melózni és hát akkor itt hagyni mindent,nagyon nehéz lehet.De ha sikerül neki,akkor megalapozhatja a jövőjüket Gabival.De ki tudja,lehet egyszer csak Ő is utána megy majd.
Hihetetlen módon ma Marcika egy rossz szó nélkül elengedte Mamát.Vacsiztunk, már ha ezt annak lehet hívni.Utána megnéztük a sorozatot,majd fürdés és alvás.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Anya nem is néz ki rosszul, látnád amit ÉN csináltam jó anámról :-P ;)
Puszi:Bogár