2007. szeptember 17., hétfő

2007.09.16. Vasárnap

Végre egy nap amikor senki nem jön és nekünk sem kell mennünk sehová.És persze együtt van az egész család.Marcika fél 8-kor ébresztett minket.Megreggeliztünk, majd elindultunk sétálni.Szétnéztünk a piacon, majd a szökőkúthoz mentünk.Ott még mindig fel volt állítva az a dobogó és azon szaladgált Marcika ide-oda.
Onnan aztán elindultunk hazafelé.Persze gyalog jött Manó is.Csak a sakknál kellett felvenni, mert ha nem tesszük, akkor még most is ott játszik.
Aztán bementünk a Penny-be.Ilyen még nem volt!Semmit nem kaptunk, amit venni szerettünk volna.Pedig nem nagy dolgok, csak ami kell.Pl. Marcinak tejcsi.Mivel nem volt, így beültünk a kocsiba és kimentünk a Tescoba.Már fél 12 volt, de Manónak nagyon jó kedve volt.Semmi álmosság nem látszott rajta.Vettünk tejcsit meg egy kis húsit, aztán jöttünk is haza.Fél 1 előtt aludt el Marcika.Nem vitte túlzásba az alvást, de nagyon jó kedvvel ébredt.Megkajáltunk, aztán játszottunk a szobában.Olyan 5 óra felé lementünk Mamáékhoz bicajjal.Apa megint szerelte a bicót.Most hátrébb tette a gyerekülést, mert Manónak néha nagyon tetszik, hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz.Hát igen, nagy a hátsóm..........
Olyan fél 8 felé indultunk haza.Marcika elaludt megint.De most annyira, hogy felhoztam a lépcsőn, letettem az ágyra és még akkor sem kelt fel.Azért fel ébresztettük.Kicsit sírdogált, de hamar megnyugodott.



Megint gyors altatás volt.

1 megjegyzés:

pavelancsika írta...

Láttad a zöld csikos csizmát? Vagy már vettél másmilyet?