2008. január 13., vasárnap

2008.01.13. Vasárnap

Nagyon, de nagyon jól telt a mai napunk!Biztosan a jó időnek köszönhetjük.Reggel 8 órakor keltünk.Csináltam reggelit, majd megbeszéltük,hogy elmegyünk a Bajcsy utcára és megnézzük a bőr vásárt.Az öltözködés az nehezen indult,mint mindig.Marci mindig kitalál valamit, csakhogy ne kelljen öltözni.Itt pl fontos telefon beszélgetése volt.
Aztán nagy nehezen sikerült felöltöztetni, de akkor meg elbújt a szekrénybe.Nagyon nem akaródzott neki elindulni.De kinn a hőmérő itt a másodikon már fél 10-kor 10 fokot mutatott.Ilyen időben nem szabad itthon kuksolni.
Még azért indulás előtt teli rakta a pelust, hogy hátha mégsem megyünk sehová,de a végén csak elindultunk.Odafelé Marci babakocsizott, hogy még ma odaérjünk.Vettünk Apának egy bőrgatyót és kaptunk hozzá egy másikat ajándékba.Azt majd megpróbáljuk eladni.Onnan aztán Marcika hazáig motorozott meg sétált.

A Koccintó felé jöttünk haza,mert még be kellett ugrani a Penny-be mézet venni.


Marcikát csak a Móricz utcán kellett cipelni,mert ott talált egy kavicsost,ami nagyon lekötötte....Aztán vásárlás után még a mi házunk előtt is bóklászott egy kicsit.

Nagyobb a bot ,mint Ő!


1 óra elmúlt mire ágyba került, de el is aludt seperc alatt.Gondoltuk na majd alszik vagy 3 órát.Hát nem.Fél 3-kor felkelt.Mivel még mindig jó idő volt,így valahová menni kellett.Egy darabig gondolkodtunk,hogy neki merjünk-e vágni,de a végén,bár akkor már egy kicsit sötétedett felöltöztünk és elindultunk a Tescoba.Motorral meg babakocsival.Persze az öltözés megint birkózással járt.

A Lidl mellé épített buszmegállóig Marcika szépen jött a motorral.Ott beleraktuk a babakocsiba, mert mindig vissza akart menni a megállóba.


Persze a Tescóban mosóport nem kaptunk,mert tényleg nagyon olcsó volt.Már ha tényleg volt. Hazafelé Marcika bevágott egy fél kürtős kalácsot,így egy hang nélkül hazajöttünk.



Itthon még vacsiztunk.A Pennybe vettem délelőtt csíkos kalácsot.Nagyon-nagyon fincsi, máskor is veszek.




Aztán még fürdésig volt idő játszani meg mesét nézni.Most meg a kutyusnak volt fontos telefonja.



A kádban még mindig nagyon virgonc volt Marci,de ma nem akart sokáig fürdeni.

Egy kis gumi béka rágcsálás és már jönni is akart kifelé.


Megitta a tejcsit,felöltöztettem ,beraktam a kiságyba és egy hang nélkül el is aludt.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

:( Ez tényleg jó kis nap volt! Remélem már jobbak az éjszakáitok ;)
Puszi:Bogár