2007. december 1., szombat

2007.11.29. Csütörtök

Egy kicsit le maradtam, így nem igazán emlékszem teljesen az elmúlt két napra.Azt tudom, hogy ma Reggel Manó kilopta a fiókból a krumpitörőt és azzal játszott.
Délelőtt muszáj volt mennünk sétálni,mert intézni kellett a biztosítást.A K&H-nál lemondtuk a régit,aztán feladtam a Teszveszes csomagot,majd mentünk a biztosítóhoz.Már odafelé hiszti volt.Ott egész jó kisfiú volt, csak a végén unta meg a dolgot.Onnan gyalog jött egy darabig.Csak aztán talált egy pocsolyát és nem akart tovább jönni.Na akkor beleraktam a babakocsiba és jött az újabb hiszti.Szerencsére nem tartott sokáig.Megsértődött és a boltig egy szava sem volt.Fél 12-kor itthon voltunk.Marci behelyezkedett Apa helyére és miközben nézte a Tabikat elaludt.

2-ig aludt.Megint evett egy csomó lencse levest.Úgy látszik imádja!!!Persze megint a Tabikat kellett nézni.3kor jött dédi,így gyorsan eltelt az idő és jött Apa.

Ma délután nem voltunk sehol.Itthon játszottunk,meg bohóckodtunk.Amíg készítettem a vacsit,apa is kijött velem.Marcika meg bevonult a szobába és Teletubbies-kat nézet.


Fürcsi előtt megint elemében volt, de miután megfürdött elaludt,mint a bunda.

Nincsenek megjegyzések: